Projecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten welke wij in de afgelopen jaren hebben mogen realiseren.

Nieuwe fietsroute op Texel

In samenwerking met de wegbeheerder van de gemeente Texel hebben we een nieuwe fietsroute ontworpen; vanaf de veerhaven Texel via het zuidoostelijke deel van het eiland naar De Cocksdorp. Na vaststellen door de Nationale Bewegwijzeringsdienst is deze route inmiddels gerealiseerd in samenwerking met POL Heteren.

Renovatie object-bewegwijzering gemeente Bergen (NH)

Gemeente Bergen (NH) heeft opdracht gegeven om de bestaande objectbewegwijzering te vervangen en tevens de doelen en routes te vernieuwen. Samen met de wegbeheerder hebben we een nieuw ontwerp gemaakt en dat is gerealiseerd door Pol Heteren.

Schouwen gemeenten Maastricht en Sittard-Geleen

Schouwen is een van onze belangrijkste activiteiten. Op locatie wordt visueel de conditie vastgesteld van de wegwijzer. Middels een uitgebreide, maar toegankelijke rapportage, wordt de wegbeheerder op de hoogte gebracht van de conditie van het areaal. In samenwerking met Van Rens is in 2020 de utilitaire bewegwijzering geschouwd van de gemeentes Maastricht en Sittard-Geleen.

Upload van schouwresultaten naar gemeentelijk beheersysteem

Gemeentes brengen hun data van de openbare ruimte steeds vaker bij elkaar in 1 beheersysteem. Daardoor zijn de relaties van onder andere groen, OV maar ook bewegwijzering snel inzichtelijk te maken. Onze schouwresultaten zijn geschikt om te uploaden naar diverse beheersystemen zoals Flexinext, GISIB, Obsurv enz.

 
 

Seminar Utilitaire bewegwijzering

Hierbij informeren wij u dat op de woensdagen 3 of 10 of 17 November 2021 het seminar Utilitaire bewegwijzering wordt gegeven. Indien u de voorkeur geeft aan het webinar kan dat ook.

Het seminar wordt op locatie gegeven aan groepen van minimaal 2 en maximaal 10 personen. Daarbij mogen het deelnemers van 1 werkgever zijn maar ook van meerdere werkgevers.

Voor een offerte aanvraag kunt u reageren op dit bericht met de knop “Laten We Praten”.

 

IntelliLED Is Erbij!

Dit jaar is IntelliLED één van de 25 startups die samen met het team van Mobility Lab aan de slag mag gaan met het testen van onze mobiliteitsoplossing in de praktijk. Samen gaan we niet lullen, maar testen!

Wil je op de hoogte blijven van ons Mobility Lab avontuur? Houd dan onze social media in de gaten en volg @Mobility Lab.

IntelliLED is een samenwerking van Jo van Montfort, Bjond, en Eddy Megens, EMBewegwijzering. Wij ontwikkelen de Dynamische-LED-Wegmarkering voor onder andere (snel)wegen en parkeergarages.

Voor meer informatie nodigen wij je uit om de pitch te bekijken op onderstaande YouTube link:

Pitch van IntelliLED : 05 Eddy - IntelliLED - YouTube

Hergebruik van masten en draagconstructies

De staal- en aluminiumprijzen stijgen de laatste maanden enorm! Bovendien zijn de levertijden ervan ook onzeker. Daarom neemt de noodzaak van hergebruik van masten en draagconstructies enorm toe. Het is tevens duurzaam om een mast een langere levensduur of ander “gebruik” te gunnen in plaats van afvoeren. EMBewegwijzering kan hierin adviseren en als dat nodig is een sterkteberekening en conditiecheck doen om vast te stellen wat van de mast en/of de drager nog mag worden verwacht!!

Tijdelijke bewegwijzering A2/N2 gemaakt met een geautomatiseerd tekenprogramma

Als onderdeel van het plaatsen van een ondertunneling in de A2/N2, bij Eindhoven, door Strukton heeft EMBewegwijzering de opdracht van Van Rens gekregen om de tijdelijke bewegwijzering te ontwerpen. De ontwerpen zijn gemaakt met een automatisch tekenprogramma dat door ons is ontwikkeld. Deze automatisering is ook geschikt voor overige typen bewegwijzering.