Projecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten welke wij in de afgelopen jaren hebben mogen realiseren.

Nieuwe fietsroute op Texel

In samenwerking met de wegbeheerder van de gemeente Texel hebben we een nieuwe fietsroute ontworpen; vanaf de veerhaven Texel via het zuidoostelijke deel van het eiland naar De Cocksdorp. Na vaststellen door de Nationale Bewegwijzeringsdienst is deze route inmiddels gerealiseerd in samenwerking met POL Heteren.

Renovatie object-bewegwijzering gemeente Bergen (NH)

Gemeente Bergen (NH) heeft opdracht gegeven om de bestaande objectbewegwijzering te vervangen en tevens de doelen en routes te vernieuwen. Samen met de wegbeheerder hebben we een nieuw ontwerp gemaakt en dat is gerealiseerd door Pol Heteren.

Schouwen gemeenten Maastricht en Sittard-Geleen

Schouwen is een van onze belangrijkste activiteiten. Op locatie wordt visueel de conditie vastgesteld van de wegwijzer. Middels een uitgebreide, maar toegankelijke rapportage, wordt de wegbeheerder op de hoogte gebracht van de conditie van het areaal. In samenwerking met Van Rens is in 2020 de utilitaire bewegwijzering geschouwd van de gemeentes Maastricht en Sittard-Geleen.

Upload van schouwresultaten naar gemeentelijk beheersysteem

Gemeentes brengen hun data van de openbare ruimte steeds vaker bij elkaar in 1 beheersysteem. Daardoor zijn de relaties van onder andere groen, OV maar ook bewegwijzering snel inzichtelijk te maken. Onze schouwresultaten zijn geschikt om te uploaden naar diverse beheersystemen zoals Flexinext, GISIB, Obsurv enz.

 
 

Seminar wordt webinar Utilitaire bewegwijzering

In 2020 zijn we gestart met het seminar Utilitaire bewegwijzering. Als gevolg van corona hebben we het seminar omgezet naar een webinar. Met veel plezier en aandacht kunnen we verspreid over 2 weken in 4 blokken van 2 uur het webinar verzorgen. De eerste webinars zijn inmiddels uitgevoerd.